Kapela 301: občas si musíme ulevit. Někdy i u gymplu.

Seznamte se s kapelou, o které ještě hodně uslyšíte. Nejen od jejich fanynek, kterých mají rozhodně víc, než 301. Kapela složená převážně z maturantů roku 2019, zahraje na srazu vlastní věci od 17 hodin. Co o sobě řekli kluci (tentokrát ústy Adama. Adamové jsou tam dva, jeden je frontman, druhej hraje na flašinet a pletou se i svým vlastním rodičům. Možný jsou tři nebo jich je taky osm, kdo ví. Všichni každopádně ze 301):

„Říkáme, že jsme kapela z Brna, protože Šlapanice nikdo nezná. Naší výjimečné prostoduchosti dalo spatřit světlo světa místní prestižní výběrové gymnázium. Hluboce si jej za to vážíme. Pokud mu přes noc zvlhne omítka, aniž by pršelo, my o tom nic nevíme. Alegorie našeho muzikantského úsilí přináší hudbu hustou jak vařečky v rosolu a lexikální hnízdo veškeré marmelády na botách.

Naše účast na této akci podtrhuje fenomén systematické propojenosti všech dobře kompotovaných absolventů PVGŠ. (=eufemismus pro alkoholiky a asociály), jsme hezcí jak letiště a voňaví jak marinovanej úhoř, spatř heroismus naší umělecké existence.”

Pozn. editora: redakčně nekráceno a kvituju, že jsem nemusel mazat nic ve stylu: bro to feeluju, jakože fr, úpě random whatever, cením bráško. Hodiny češtiny našeho ústavu zanechaly stopu. Restecp!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *